Найсмачніший День Незалежності: ідеї особливих страв для вдалого пікніка

23 серпня 2024, 23:59
Читать новость на русском

День Незалежності – свято, яке так і хочеться відсвяткувати на природі. Проведіть останні дні літа смачно.

З цими простими рецептами ваш пікнік буде просто незабутнім, інформує Смачно 24. Всі страви просто готуються й водночас створюють атмосферу свята.

Варто спробувати Фарширований короп: простий буковинський рецепт на День Незалежності

Рецепт картоплі на грилі з беконом

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 4 відварені картоплини;
– 80 грамів копченого бекону;
– сіль та спеції до смаку.


Ця картопля смакує просто фантастично / Фото fajnegotowanie

Приготування:

  1. Відварену картоплю загорніть у бекон.
  2. Розігрійте решітку чи гриль та викладіть на нього картоплю в беконі.
  3. Смажте орієнтовно 10 хвилин. Подавайте з улюбленими соусами.

Рецепт кукурудзи у фользі

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4
Інгредієнти:
– 4 кукурудзи;
– 200 грамів вершкового масла;
– сіль, солодка мелена паприка, перець або хмелі-сунелі до смаку.

Приготування:

  1. Очищену кукурудзу поламайте навпіл та змастіть сумішшю спецій з м'яким маслом.
  2. Загорніть кожну кукурудзу окремо у фольгу.
  3. Розігрійте гриль, викладіть на нього кукурудзу та запікайте орієнтовно 20 – 30 хвилин, періодично перевертаючи.

Рецепт крилець в медово-соєвому маринаді

  • Час: 2 години
  • Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 1 кілограм курячих крилець;
– 6 ложок соєвого соусу;
– 3 ложки меду;
– 1 чайна ложка копченої меленої паприки.

Приготування:

  1. Крила розріжте по суглобу на половинки.
  2. Змішайте соєвий соус, паприку та мед. Залийте крила маринадом, добре перемішайте, закрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 1 годину.
  3. Викладіть промариновані крила на гриль та готуйте близько 30 – 35 хвилин, періодично перевертаючи.

Салат з баклажанів

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 240 грамів баклажанів;
– 200 грамів салату;
– 1 червоний болгарський перець;
– 1 червона цибуля;
– 1 помідор;
– 100 грамів сиру фета;
– половина жовтого перцю;
– 3 столові ложки оливкової олії;
– сіль, перець, свіжа петрушка, лимонний сік, прованські трави до смаку.


Такий салат сподобається всім / Фото Fajne gotowanie

Приготування:

  1. Баклажани промийте, наріжте скибочками та посоліть. Залиште приблизно на 30 хвилин, після чого приберіть сік паперовим рушником.
  2. Скибочки баклажанів обсмажте на грилі до м'якості.
  3. Перець наріжте великою соломкою і теж обсмажте на грилі.
  4. Помитий салат викладіть на дно великої миски. Додайте готові баклажани та перець.
  5. Цибулю наріжте пір'ям, а помідори – шматочками. Додайте до решти інгредієнтів.
  6. Заправте овочі соусом з оливкової олії, лимонного соку, солі, перцю та пряних трав. Перед подачею посипте салат подрібненим сиром фета.

Сподобалась підбірка? Дізнайтеся, як приготувати соковитий люля-кебаб на грилі.