Цей рецепт вважають подарунком долі: рулет з шинкою та сиром, який не перестають обожнювати
Шинка та сир – це дует, який подобається абсолютно всім. Огорніть його ніжним тістом та відчуйте справжню смакову ейфорію.
Цей рулет чудово доповнить будні та заслуговує опинитися на святковому столі. Готувати його дуже легко, що 24 Канал і пропонує зробити за рецептом порталу "Пательня".
Не пропустіть Свята без неї – не свята: рецепт легендарної грибної мачанки для вареників та голубців
Рецепт рулету з шинкою та сиром
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– тісто для піци;
– 8 – 10 скибок шинки;
– 8 – 10 скибок салямі;
– 8 – 10 скибок пепероні;
– 4 – 6 скибок сиру;
– 4 – 6 скибок моцарели;
– 8 – 10 листочків базиліку;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 1 чайна ложка орегано;
– томатний соус – для подачі.
Приготування:
Розкачайте тісто для піци у прямокутник та викладіть його на деко, застелене папером для випікання.
На тісто шарами викладіть шинку, салямі та пепероні, чергуючи їх між собою. Далі покладіть шар сиру, зверху базилік, потім знову сир і ще трохи базиліку.
Зробіть надрізи з обох боків прямокутника гострим ножем. Переплетіть надрізані смужки тіста, щоб створити форму косички.
Збризніть заготовку оливковою олією та посипте орегано.
Випікайте у духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 15 хвилин. Подавайте готову страву з томатним соусом.
Смачного!
Зберігайте в нотатки: рецепти гарячих страв на Новий рік.