На свята стане у пригоді: як зробити досконалим навіть найтвердіший шматок сала
Сало – це продукт, який став невіддільною частиною наших кулінарних традицій.Якими б не були свята, його присутність на столі завжди доречна.
Інколи нам трапляється такий шматок сала, що його годі намагатися пережувати. Не варто опускати рук – є спосіб перетворити навіть його на справжній шедевр. 24 Канал пропонує зберегти підказку, якою поділився портал Ukr.Media.
Читайте також Зберігання тут ні до чого: навіщо досвідчені господині кладуть ковбасу у морозилку
Що робити з твердим шматком сала
Спочатку потрібно зчистити сіль зі шматка сала та обваляти його у спеціях на свій смак. Можете підбирати суміш до власного смаку.
Будь-який шматок сала можна перетворити на шедевр / Фото Pexels
Очистіть кілька зубчиків часнику та нашпигуйте ними сало. Помістіть шматок у невелику ємність і залийте половиною склянки води. Додайте у воду два лаврових листки.
Поставте ємність у мікрохвильову піч на максимальну потужність. Готуйте 2 – 3 хвилини, потім дістаньте та дайте охолонути. Таке сало буде просто танути у роті, а суміш спецій подарує йому особливий смак.
Реберця будуть ідеальними: які секрети цього м'яса треба знати.