Кулінарія – це мистецтво, в якому все вирішують дрібниці. Наступного разу, коли випаде нагода готувати реберця, 24 Канал пропонує скористатися порадами, які зібрав портал "Смач".

Не пропустіть Такого прозорого бульйону ви ще не бачили: який простий секрет гарантує ідеальний результат

Секрети приготування реберець

Насамперед потрібно правильно вибрати м'ясо. Купуйте реберця без жовтого жиру, ніжно-рожевого кольору. Також перед приготуванням важливо зачистити їх від плівок, прожилок та хрящів. Жир білого кольору забирати не потрібно.

Завжди незабутні емоції / Фото Pixabay

Реберця перед приготуванням слід відмочити у холодній воді принаймні годину. Якщо у них є запах, треба капнути трішки оцту або лимонного соку.

Не варто використовувати дуже гострі або кислі маринади. Потрібно лише додати ребрам легких акцентів, а не перебити їх смак. Коли ж дійде справа до приготування, треба використовувати найменшу кількість олії або жиру, а найкращий варіант – готувати ребра у власному соку.

І, звісно ж, смакуйте улюблене м'ясо у теплій компанії найближчих та найдорожчих людей!

Готуємо ароматний пиріг у кілька кроків: треба просто збити все в блендері та поставити у духовку.