Виявляється, все так просто: як врятувати цибулю, яка почорніла при обсмажуванні

12 вересня 2024, 01:02
Читать новость на русском

Смажена цибулька додає колориту дуже багатьом стравам. У її приготуванні немає нічого складного, однак інколи термінові справи змушують нас відійти від плити.

Трапляється, що ми мусимо відійти від плити, а коли повертаємося, то цибуля вже підгоріла, розповідає Смачно 24. Це рідкість, але варто розуміти, що на кухні може статися всяке. 

Цікаво Улюблена закарпатська закуска: елементарний рецепт керезету із сиру

Розпач зрозумілий, але даремний. Якщо знати один простий секрет, то ви легко врятуєте ситуацію. 

Що робити, коли підгоріла цибуля 

Навіть якщо цибуля сильно почорніла, не поспішайте викидати її у смітник та починати все заново. Краще візьміть кубик льоду та покладіть його у центр сковорідки. 

Незамінний овоч / Фото Pixabay

Це дозволить швидко та ефективно остудити сковорідку. В результаті вода швидко випарується, а будете впевнені, що цибуля буде врятована. 

Шедевр за 2 хвилини: оригінальний варіант з червоною рибою.