Не викидайте вчорашні макарони: готуємо фантастичні оладки з сиром і цибулею
21 серпня 2024,
16:59
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Миколи ЛюлькоОладки можуть бути не лише картопляні чи кабачкові. Їх можна приготувати навіть з вчорашніх макаронів.
Сир та цибуля нададуть їм незабутнього смаку. Найкраще такі оладки їсти гарячими та зі сметаною.
Читайте також Таке смачне, що зникне за секунду: готуємо фантастичне ірландське картопляне пюре
Оладки з вермішелі
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
– 200 грамів вермішелі;
– 360 грамів твердого сиру;
– 4 яйця;
– 150 грамів зеленої цибулі;
– 12 грамів солі;
– 4 грами чорного меленого перцю;
– 6 грамів сухого часнику;
– 120 грамів олії.
Приготування:
- До відвареної вермішелі додайте дрібно нарізану зелень, тертий сир, яйця та спеції. Все перемішайте до однорідної консистенції.
- Розігрійте пательню з олією на середньому вогні та обсмажте оладки з макаронів до золотавої скоринки з обох сторін.
- Подавайте зі сметаною чи іншим улюбленим соусом.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну аджику без варіння.