Укр Рус
19 березня, 12:27
1

Мінімум інгредієнтів і часу: готуємо шоколадний фондан, який вийде у кожного всього за 10 хвилин

Шоколадний фондан за 10 хвилин Шоколадний фондан за 10 хвилин

Шоколадний фондан, вишуканий десерт родом із Франції, привертає увагу своїм насиченим смаком і простотою приготування. Ці ласощі відрізняються від інших кондитерських виробів тим, що потребують мінімум інгредієнтів і часу.

Доклавши трохи зусиль і практики, а також знаючи важливі нюанси, можна приготувати чудовий десерт, який неодмінно стане улюбленим. Рецептом шоколадного фондану ділиться 24 Канал з посиланням на переможця шоу "МастерШеф-7" Вадима Бжезинського (Паву).

Читайте також Всього один інгредієнт і сирна запіканка заграє новими барвами: цей рецепт шукають усі

Шоколадний фондан

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти: 
– 50 грамів чорного шоколаду 70%;
– 50 грамів вершкового масла;
– 1 яйце + 1 жовток;
– 40 грамів цукру;
– 30 грамів борошна;
– дрібка солі.

Як спекти шоколадний фондан: дивіться відео

Приготування:

  1. Розтопіть шоколад із маслом.
     
  2. Збийте яйце, жовток і цукор.
     
  3. Додайте шоколад, потім борошно і сіль.
     
  4. Випікайте у змащених формах 7 – 9 хвилин при температурі 200 градусів.
     
  5. Переверніть на тарілку, додайте збоку кульку пломбіру і насолоджуйтеся.

Смачного!

Теж приготуйте: крихке та ароматне печиво зі шматочками шоколаду.