Розм'якшить найжорсткіші шматки за 20 хвилин: найшвидший маринад для шашлику
- Для приготування смачного та соковитого шашлику слід підібрати правильний маринад, який додасть страві пікантного смаку й аромату.
- Експрес-маринад з ківі зробить з м'ясом саме це. І ще й швидко розм'якшить найжорсткіші шматочки.
У сезон барбекю багато любителів гриля шукають способи зробити шашлик одночасно ніжним і соковитим. Традиційні маринади часто вимагають тривалого часу маринування, але зараз з'являється нова тенденція – експрес-маринади.
Ці швидкі в приготуванні розчини забезпечують смачну альтернативу для тих, у кого обмаль часу, і дозволяють приготувати шашлик набагато швидше. Сьогодні 24 Канал з посиланням на кулінара Ігоря Місевича пропонує маринад з ківі, який дуже скоро розм'якшує навіть найжорсткіше м'ясо.
Читайте також Делікатес, який доступний кожному: соковитий шашлик з телячої печінки та сала
Швидкий маринад для шашлику з ківі
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 ківі;
– 3 цибулі;
– 1 склянка мінеральної води;
– спеції – на смак.
Приготування:
- Цибулю дрібно наріжте та змішайте зі спеціями й мінералкою.
- Ківі перемеліть в блендері та додайте до цибулі. Добре перемішайте та додавайте до м'яса.
- Залиште маринуватися на 20 хвилин і починайте смажити.
Нехай шашлик вийде смачним!
Теж приготуйте: соковитий шашлик зі свинини.