Смажена картопля "по-бідному": геніальний рецепт з Півдня Іспанії

30 серпня 2024, 14:02
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Смажену картоплю люблять в усьому світі. Спробуйте приготувати її так, як роблять на Півдні Іспанії.

Вам потрібні лише найпростіші інгредієнти. Проте страва вдасться фантастичною.

Буде смачно Куряче філе по-французьки з картоплею: простий рецепт, який завжди вдається

Іспанська смажена картопля "по-бідному"

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм картоплі;
– половина червоного солодкого перцю;
– 1 зелений болгарський перець;
– 1 цибуля;
– сіль, петрушка до смаку;
– 250 мілілітрів оливкової олії.

Приготування:

  1. Зелений і червоний перець, а також цибулю наріжте смужками завтовшки 3 – 5 міліметрів. Добре розігрійте олію і пасеруйте овочі 10 хвилин.
  2. Почистьте картоплю, помийте й наріжте кружальцями завтовшки приблизно 5 міліметрів. Додайте на пательню та посоліть. Смажте протягом 10 хвилин, помішуючи, щоб усе рівномірно приготувалося.
  3. Збільште вогонь і смажте ще 10 хвилин, щоб картопля зарум'янилася. Зніміть з вогню, процідіть від зайвої олії, посипте дрібно порізаною петрушкою і подавайте.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.