Укр Рус
30 травня, 20:13
1

Хрумке та легке у приготуванні: тісто для пиріжків за лічені хвилини

Основні тези
  • Це найшвидший рецепт тіста на пиріжки.
  • Потрібно лише 15 хвилин, аби замісити тісто, а підходить воно для будь-якої начинки. 

Вдале тісто – це вже половина успіху у приготуванні улюблених пиріжків. З цим рецептом воно буде виходити саме таким.

Ароматні домашні пиріжки – це окремий вид кулінарного задоволення. А за правильним тістом ефект буде ще кращим, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media

Читайте також Чому картопляне пюре не можна робити блендером: помилка, яка зводить з розуму кулінарів

Рецепт тіста на пиріжки 

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 12 – 14 пиріжків

Інгредієнти
– 250 грамів борошна;
– 1 чайна ложка цукру;
– пів чайної ложки солі (ще менше для солоної начинки);
– 70 грамів топленого вершкового масла;
– 120 мілілітрів води.

Приготування:

  1. Усі інгредієнти змішуємо у глибокій ємності.
  2. Вимішуємо тісто 4 – 5 хвилин.
  3. Якщо тісто пристає до рук – додайте трішки борошна.
  4. Ділимо тісто на 12 – 14 кульок та формуємо пиріжки.
  5. Залишилося додати начинку та випікати їх 15 – 20 хвилин при 180 градусах. 

Смачного!

Кращі за сирники: ароматні пончики нашвидкоруч.