3 серпня,
00:20
Недільна втіха: витончені сніданкові тости за 10 хвилин
Основні тези
- Недільний сніданок повинен бути смачним і легким у приготуванні.
- Тости з рибою та яйцем-пашот є чудовим рішенням для початку вихідного дня.
Недільний ранок повинен бути смачним, але водночас і легким у приготуванні. Тости з рибою та яйцем-пашот – чудове рішення для цього випадку.
Ці апетитні тости ніколи не втрачають актуальності та дозволяють насолодитися "фотографічним" сніданком без зайвих зусиль. 24 Канал радить почати недільний день улюбленим смаком з рецептом порталу "Українки".
Цікаво Ви зрозумієте, що таке "надсмачно": готуємо мітітєі – українську бесарабску страву
Як приготувати тости з яйцем-пашот?
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– тостовий хліб;
– 4 яйця;
– 1 літр води;
– 1,5 столової ложки оцту;
– кілька скибок сиру;
– авокадо;
– шматочки шинки або червоної риби;
– овочі та листя салату.
Приготування:
- Авокадо чистимо та подрібнюємо в пасту.
- Розкладаємо шматочки хліба (можна їх трішки підсушити на сухій сковороді) та намащуємо авокадо, викладаємо салат або овочі.
- Зверху викладаємо шинку або рибу.
- Яйця по 1 вбиваємо у кипʼяток з оцтом і варимо 2 – 3 хвилини. Викладаємо зверху на тост.
- Подаємо з кавою.
Смачного!
Будуть дуже водянистими: головні помилки при консервуванні огірків.