Укр Рус
16 вересня, 06:35
1

Зірка Чикаго: ресторан української кухні включений до "Гіду Мішлен"

Основні тези
  • Український ресторан Anelya в Чикаго включений до престижного гастрономічного путівника Michelin Guide.
  • Це визнання підтверджує силу та значимість української кулінарної традиції на міжнародній арені.
  • Засновник ресторану, шеф-кухар Джонні Кларк, був натхненний своїм візитом до України у 2023 році, де народилася його бабуся. 

Джерело:

guide.michelin

Українська кухня здобула чергову порцію слави та визнання. Ресторан, візитівкою якого стали українські страви, тепер красується у "Гіді Мішлен".

Черговий успіх української культури 

Ресторан української кухні в Чикаго Anelya включений у гастрономічний путівник Michelin Guide. Це стало відомо з сайту відомого на весь світ ресторанного рейтингу. 

Читайте також Усі подумають, що ви довго жили в Італії: які спеції можна додавати до спагеті

Це великий успіх, який вкотре підтверджує силу української кулінарної традиції та важливість її підтримки. 

Anelya вражає українськими стравами / Фото з фейсбуку Anelya Chicago

Хто заснував ресторан 

Бабуся шеф-кухаря Джонні Кларка народилася в Україні. У 2023 році він відвідав це місто, і подорож надихнула його на відкриття ресторану.

Він вирішив створити ресторан, який би просував українську традиційну та сучасну кулінарну традицію у США. Як свідчить оновлений Michelin Guide, це йому чудово вдається.