Усе геніальне – просте: навіщо до смаженої картоплі додають борошно

5 жовтня 2024, 00:53
Читать новость на русском

Джерело:

Ukr.Media

Навряд чи можна знайти більш просту та буденну страву, як смажена картопля. Та є секрети, які виведуть її на кардинально інший рівень.

Професіоналів від аматорів відрізняє знання секретів та лайфхаків. Якщо знати спосіб, то шедевр можна зробити навіть зі смаженої картоплі, повідомляє Ukr.Media. 

Не пропустіть Про цей рецепт починають благати: дивовижне печиво, рівного якому немає у кав'ярнях

Як смачно посмажити картоплю 

Перше, що обов'язково потрібно зробити – обов'язково позбавити картоплю залишків вологи після того, як ви нарізали її соломкою. Зробити це можна за допомогою паперових рушничків.

Проста, але така улюблена страва / Фото Pixabay 

Потім картоплю кладемо у глибокий посуд, додаємо спеції та столову ложку борошна. Важливо: солити страву на цьому етапі не потрібно. Добре перемішуємо. 

Тепер смажимо картоплю у звичний спосіб, без кришки. Солимо лише наприкінці. За такого способу приготування картопля буде просто ідеальною, про що свідчитиме апетитна рум'яна скоринка. 

Кілька хвилин і ніякої випічки: чарівний рецепт шоколадного торта "Прага".