Ідеальна вершкова паста з грибами: готуємо за рецептом Джеймі Олівера
8 вересня 2024,
18:59
Читать новость на русском
Джерело:
ютюб Джеймі ОлівераУвесь світ любить пасту за простоту приготування та чудовий смак. Спробуйте зробити її з грибами.
Відомий британський кухар Джеймі Олівер поділився своїм покроковим рецептом. Така паста буде готова буквально за 30 хвилин.
Варто спробувати Такого смачного хека ви ще не їли: готуємо по-середземноморськи
Паста з грибами
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 400 мілілітрів печериць;
– гілочка чебрецю;
– 1 грам червоного перцю;
– 2 зубчики часнику;
– 50 грамів масла 73%;
– 4 літри води;
– 50 мілілітрів оливкової олії Extra Virgin;
– 500 грамів пасти тальятеле;
– сіль, перець до смаку;
– 20 грамів пармезану.
Приготування:
- Помийте гриби, відріжте кінчики ніжок та наріжте печериці довільними шматочками.
- Пательню з антипригарним покриттям поставте на середній вогонь.
- Часник почистьте та наріжте тонкими слайсами. Додайте трохи подрібненого чилі. Тим'ян порвіть пальцями на невеликі шматочки.
- Підготовлені гриби викладіть на розігріту пательню. Через кілька хвилин перемішайте.
- Коли гриби почнуть карамелізуватися, ложкою зробіть у центрі простір і додайте туди трохи оливкової олії першого віджиму. Покладіть туди ж шматок вершкового масла, часник, чилі та тим'ян. Перемішайте та додайте сіль і перець до смаку.
- Зваріть пасту тальятеле. Для цього в підсолену киплячу воду відправте пасту та готуйте її 4 – 5 хвилин.
- Додайте столову ложку води з пасти до грибів. Ще раз перемішайте і вимкніть вогонь.
- Додайте до грибів ще одну столову ложку води з пасти та змішайте тальятеле з грибами.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.