Лише 20 хвилин – і готово: готуємо ньоки з грибами та беконом

29 серпня 2024, 13:59
Читать новость на русском

Джерело:

Kwestia smaku

Ньоки готуються дуже просто. Такі італійські галушки з картоплі здатні здивувати кожного.

Лисички та бекон додадуть ньокам фантастичного смаку. Це справжня насолода для смакових рецепторів!

Не пропустіть Ситна вечеря за лічені гривні: готуємо тушковану капусту з фаршем

Рецепт ньоків з лисичками та беконом

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів ньокі;
– 250 грамів лисичок або інших грибів;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– пів цибулини;
– 200 грамів бекону;
– 1 зубчик часнику;
– 1 столова ложка подрібненого кропу;
– 80 мілілітрів вершків 30%;
– 1 столова ложка тертого пармезану.

Приготування:

  1. Гриби промийте та наріжте дрібними шматочками.
  2. Обсмажте нарізану кубиками цибулю на оливковій олії, після чого додайте гриби.
  3. Додайте нарізаний кубиками бекон і смажте на помірному вогні, помішуючи, приблизно 3 – 4 хвилини.
  4. Всипте на пательню пропущений через прес часник і обсмажте, помішуючи, ще 4 хвилини. Додайте перець та кріп.
  5. Відваріть ньокі згідно з інструкцією на упаковці.
  6. Влийте до грибів вершки, перемішайте і доведіть до кипіння. Всипте ньоки і готуйте ще 1 – 2 хвилини.
  7. Розкладіть готову страву по тарілках і посипте тертим пармезаном.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.