Лише 20 хвилин – і готово: готуємо ньоки з грибами та беконом
29 серпня 2024,
13:59
Читать новость на русском
Джерело:
Kwestia smakuНьоки готуються дуже просто. Такі італійські галушки з картоплі здатні здивувати кожного.
Лисички та бекон додадуть ньокам фантастичного смаку. Це справжня насолода для смакових рецепторів!
Не пропустіть Ситна вечеря за лічені гривні: готуємо тушковану капусту з фаршем
Рецепт ньоків з лисичками та беконом
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
– 400 грамів ньокі;
– 250 грамів лисичок або інших грибів;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– пів цибулини;
– 200 грамів бекону;
– 1 зубчик часнику;
– 1 столова ложка подрібненого кропу;
– 80 мілілітрів вершків 30%;
– 1 столова ложка тертого пармезану.
Приготування:
- Гриби промийте та наріжте дрібними шматочками.
- Обсмажте нарізану кубиками цибулю на оливковій олії, після чого додайте гриби.
- Додайте нарізаний кубиками бекон і смажте на помірному вогні, помішуючи, приблизно 3 – 4 хвилини.
- Всипте на пательню пропущений через прес часник і обсмажте, помішуючи, ще 4 хвилини. Додайте перець та кріп.
- Відваріть ньокі згідно з інструкцією на упаковці.
- Влийте до грибів вершки, перемішайте і доведіть до кипіння. Всипте ньоки і готуйте ще 1 – 2 хвилини.
- Розкладіть готову страву по тарілках і посипте тертим пармезаном.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.