Мусить бути на свята: як приготувати соус із хрону, з яким м'ясо смакуватиме як ніколи в житті
Різдвяні свята – це справжній хіт-парад особливих страв. Особливе місце в них займає м'ясо, яке обов'язково потрібно доповнювати нотками хрону.
Пікантний та ароматний соус з хрону стане фантастичним доповненням до холодцю або інших страв з м'яса. Готувати його вкрай легко, а результат усім запам'ятається назавжди. 24 Канал пропонує звернути увагу на соуси, які пропонує портал На пенсії.
Читайте також Пісочне тісто й кокосовий крем: цей пляцок стане вашим фаворитом на свята
Соус з хрону та яблук
Яблуко потрібно натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері до стану пюре. Потім додаємо хрін, лимонний сік або оцет і трішки цукор (його потрібно регулювати собі до смаку).
Якщо консистенція виходить занадто густою, можна додати невелику кількість води.
Легко і дуже смачно / Фото haps
Є ще один варіант приготування цього соусу. В цьому випадку яблуко треба нарізати шматочками, залити окропом і тушкуємо 10 хвилин з цукром. Потім робимо з нього пюре та залишаємо охолоджуватися.
Після цього змішуємо яблуко з хроном і скроплюємо соус лимонним соком. Який би спосіб ви не обрали, в результаті без жодних зусиль ви отримаєте ароматний соус, з яким м'ясо смакуватиме особливо добре.
Вони завжди одразу зникають зі столу: оригінальний рецепт голубців.