Шалена прикрість: які помилки зіпсують мариновані огірки

20 жовтня 2024, 00:33
Читать новость на русском

Джерело:

Pysznosci

Мариновані огірочки є однією з головних принад цього періоду. Але достатньо одного невірного руху, аби всі зусилля були марними.

Маринування огірків – це важлива частина кулінарної культури. У цього процесу є свої секрети, які дозволять уникнути хибних рішень, розповідає портал Pysznosci.

Цікаво То забирати чи ні: кулінари відповіли, чи треба знімати піну, яка утворюється при варінні супу

Які помилки зіпсують огірки 

Головна помилка – це надмірність. Якщо в банці забагато огірків, то для вільного відтоку газів під час бродіння залишається дуже мало місця. Знайти баланс між щільністю та надмірністю може далеко не кожен. 

Особлива насолода / Фото Pixabay 

Також часто проблемою є експерименти з сіллю. Варто запам'ятати: для закруток треба використовувати тільки звичайну нейодовану сіль. Усі інші види солі, особливо з домішками, краще приберегти для інших випадків. 

Щоб не забути: жовтневий календар закруток.