Коли котлети та курочка вже не так смакують: як приготувати хека на сковороді

3 грудня 2024, 10:50
Читать новость на русском

Риба – це чудова опція до будь-якого гарніру. Особливо смакує смажений хек, приготування якого ніколи не вимагає багато зусиль.

Цей смажений хек вразить вас своєю текстурою та смаком. Він чудово поєднається з будь-яким гарніром, але особливе враження можна отримати від смаженої або печеної картоплі. 24 Канал пропонує самим у цьому переконатися та скористатися рецептом fajne gotowanie.  

Читайте також На свята та вихідні: рецепт голубців, які негайно зникають зі столу

Рецепт смаженого хека

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 5

Інгредієнти
– 700 грамів філе хека;
– 2 яйця;
– 125 мілілітрів молока (2%);
– 30 грамів пшеничного борошна;
– 70 грамів панірувальних сухарів;
– 60 мілілітрів рапсової олії для смаження.

Приготування

  1. Розморозьте філе хека, промокніть паперовим рушником, щоб позбутися зайвої вологи.

  2. В глибокій тарілці збийте яйця з молоком до однорідності.

  3. В іншій тарілці змішайте борошно із панірувальними сухарями.

  4. Кожен шматочок риби спочатку занурте в яєчно-молочну суміш, а потім добре обкачайте у сухарях із борошном.

  5. Розігрійте олію на сковороді й обсмажте філе хека з обох боків до апетитної золотистої скоринки.

  6. Подавайте готову страву з вашими улюбленими гарнірами чи соусами.

Смачного!

Ви більше не захочете її купувати: як зробити лікарську ковбасу вдома.