Цей смажений хек вразить вас своєю текстурою та смаком. Він чудово поєднається з будь-яким гарніром, але особливе враження можна отримати від смаженої або печеної картоплі. 24 Канал пропонує самим у цьому переконатися та скористатися рецептом fajne gotowanie.
Читайте також На свята та вихідні: рецепт голубців, які негайно зникають зі столу
Рецепт смаженого хека
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 5
Інгредієнти:
– 700 грамів філе хека;
– 2 яйця;
– 125 мілілітрів молока (2%);
– 30 грамів пшеничного борошна;
– 70 грамів панірувальних сухарів;
– 60 мілілітрів рапсової олії для смаження.
Приготування:
Розморозьте філе хека, промокніть паперовим рушником, щоб позбутися зайвої вологи.
В глибокій тарілці збийте яйця з молоком до однорідності.
В іншій тарілці змішайте борошно із панірувальними сухарями.
Кожен шматочок риби спочатку занурте в яєчно-молочну суміш, а потім добре обкачайте у сухарях із борошном.
Розігрійте олію на сковороді й обсмажте філе хека з обох боків до апетитної золотистої скоринки.
Подавайте готову страву з вашими улюбленими гарнірами чи соусами.
Смачного!
Ви більше не захочете її купувати: як зробити лікарську ковбасу вдома.