Укр Рус
18 липня, 23:54
2

І не треба нічого варити: готуємо варення з малини на сковороді – це просто хіт

Основні тези
  • Малинове варення можна приготувати на сковороді з мінімумом інгредієнтів.
  • З цим рецептом ви легко зробите запаси малинового варення на зиму. 

Ароматне малинове варення точно повинно бути серед ваших запасів. І тепер готувати його буде значно простіше!

Обмаль інгредієнтів та сковорідка – таке приготування малинового варення сподобається кожній господині, адже довкола так багато клопотів. 24 Канал радить зекономити час, гроші та сили і отримати неймовірний смаколик на зиму з рецептом порталу Smaker

Цікаво Легендарний десерт: як приготувати торт, як знаменитий десерт від Kinder

Як приготувати варення на сковороді? 

  • Час: 45 хвилин 
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 500 грамів свіжої малини;
– 250 грамів цукру;
– 1 столова ложка лимонного соку.

Приготування

  1. Малину ретельно промийте під прохолодною водою та дайте обсохнути. Найкраще викласти ягоди на паперовий рушник і залишити на кілька хвилин.

  2. У широку сковороду або каструлю з товстим дном висипте малину та засипте цукром.

  3. Додайте свіжовичавлений сік лимона і перемішайте. Будьте обережними, щоб ягоди не перетворилися на пюре.

  4. Поставте сковорідку на середній вогонь. Готуйте, постійно помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться, а маса не стане густішою. Це займає приблизно 15 – 20 хвилин.

  5. Коли варення набуде бажаної консистенції, зніміть його з плити й дайте трохи охолонути.

  6. Готове варення можна одразу розкладіть по стерильних банках.

Смачного!

Ніжний, мов хмаринка: готуємо фантастичний малиновий тарт без випічки.