Секрет, що приведе вас до слави: який простий інгредієнт гарантує, що збиті білки будуть стійкі
Джерело:
doradcasmakuЗбиті білки є важливим елементом багатьох десертів. І їхня стійкість – це визначальний фактор успіху.
Цей кулінарний секрет перетворить ваші десерти на шедевр. І все, що для цього потрібно – мати під рукою простий та доступний інгредієнт, пише doradcasmaku!
Цікаво Потрібна лише вода: як в одну мить перевірити свіжість яєць
Як гарантувати стійкість білків
У всіх рецептах вказується потреба збивати білки до стійких піків. Однак трапляється, що вони опадають, варто лише вимкнути міксер чи перекласти їх в інший посуд.
Сіль гарантує ідеальний результат / Фото Pixabay
Усе, що вам потрібно для ідеального результату – дрібка солі. Цей простий інгредієнт зробить білок більш стійким і він не опадатиме.
Все геніальне – просте!
Досвід поколінь: як швидко зробити заварне тісто на пиріжки.