Секрет, що приведе вас до слави: який простий інгредієнт гарантує, що збиті білки будуть стійкі

18 вересня 2024, 00:26
Читать новость на русском

Джерело:

doradcasmaku

Збиті білки є важливим елементом багатьох десертів. І їхня стійкість – це визначальний фактор успіху.

Цей кулінарний секрет перетворить ваші десерти на шедевр. І все, що для цього потрібно – мати під рукою простий та доступний інгредієнт, пише doradcasmaku!

Цікаво Потрібна лише вода: як в одну мить перевірити свіжість яєць

Як гарантувати стійкість білків 

У всіх рецептах вказується потреба збивати білки до стійких піків. Однак трапляється, що вони опадають, варто лише вимкнути міксер чи перекласти їх в інший посуд.

Сіль гарантує ідеальний результат / Фото Pixabay 

Усе, що вам потрібно для ідеального результату – дрібка солі. Цей простий інгредієнт зробить білок більш стійким і він не опадатиме. 

Все геніальне – просте!

Досвід поколінь: як швидко зробити заварне тісто на пиріжки.