Учасниця "МастерШеф" показала простий рецепт насолоди: готуємо домашнє вершкове морозиво

29 жовтня 2024, 20:07
Читать новость на русском

Джерело:

ТікТок nikiishiina

Домашнє морозиво – це чудовий спосіб насолодитися натуральним десертом, приготованим власноруч. Його так просто та весело готувати, що цей процес варто перетворити на гру, яку дитина запам'ятає на все життя.

Такий десерт неодмінно стане улюбленим для всієї родини! Ним поділилася Нікішина Наталка, учасниця "МастерШеф". Усе, що потрібно, – це трохи часу і терпіння, щоб дочекатися, коли морозиво застигне в морозильнику.

До теми Неперевершений гарбузовий кекс: простий рецепт зі звичайних продуктів

Домашнє морозиво

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 250 мілілітрів вершків 33%;
– 200 грамів згущеного молока.

Як приготувати морозиво: перегляньте відео

Приготування:

  1. Збивайте холодні вершки до стійких піків. Після цього поставте їх у холодильник, щоб вони зберегли свою текстуру.
  2. Згущене молоко також збийте протягом 3 – 4 хвилин. Воно стане трішки рідшим, і його буде легше поєднати з вершками.
  3. Порційно додавайте вершки до згущеного молока, обережно перемішуючи до однорідної маси.
  4. Перелийте отриману суміш у форму і поставте в морозильну камеру для повного застигання.

Що приготувати на вечерю: покроковий рецепт запіканки.