Такий десерт неодмінно стане улюбленим для всієї родини! Ним поділилася Нікішина Наталка, учасниця "МастерШеф". Усе, що потрібно, – це трохи часу і терпіння, щоб дочекатися, коли морозиво застигне в морозильнику.
До теми Неперевершений гарбузовий кекс: простий рецепт зі звичайних продуктів
Домашнє морозиво
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 250 мілілітрів вершків 33%;
– 200 грамів згущеного молока.
Як приготувати морозиво: перегляньте відео
Приготування:
- Збивайте холодні вершки до стійких піків. Після цього поставте їх у холодильник, щоб вони зберегли свою текстуру.
- Згущене молоко також збийте протягом 3 – 4 хвилин. Воно стане трішки рідшим, і його буде легше поєднати з вершками.
- Порційно додавайте вершки до згущеного молока, обережно перемішуючи до однорідної маси.
- Перелийте отриману суміш у форму і поставте в морозильну камеру для повного застигання.
Що приготувати на вечерю: покроковий рецепт запіканки.