Такий десерт неодмінно стане улюбленим для всієї родини! Ним поділилася Нікішина Наталка, учасниця "МастерШеф". Усе, що потрібно, – це трохи часу і терпіння, щоб дочекатися, коли морозиво застигне в морозильнику.

До теми Неперевершений гарбузовий кекс: простий рецепт зі звичайних продуктів

Домашнє морозиво

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 250 мілілітрів вершків 33%;
– 200 грамів згущеного молока.

Як приготувати морозиво: перегляньте відео

Приготування:

  1. Збивайте холодні вершки до стійких піків. Після цього поставте їх у холодильник, щоб вони зберегли свою текстуру.
  2. Згущене молоко також збийте протягом 3 – 4 хвилин. Воно стане трішки рідшим, і його буде легше поєднати з вершками.
  3. Порційно додавайте вершки до згущеного молока, обережно перемішуючи до однорідної маси.
  4. Перелийте отриману суміш у форму і поставте в морозильну камеру для повного застигання.

Що приготувати на вечерю: покроковий рецепт запіканки.