Хрумка, як в ресторані: як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи
22 серпня 2024,
19:54
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Анни ЛисакКартопля по-селянськи – це не лише гарнір, а й справжній витвір кулінарного мистецтва. На перший погляд, ця страва є доволі простою, проте вона має свої секрети приготування.
З цим простим рецептом ви приготуєте ідеальну картоплю по-селянськи. Спробуйте – вам сподобається.
Буде смачно Давній рецепт українських вареників: готуємо з картоплею та сиром
Рецепт картоплі по-селянськи
- Час: 1 година
- Порції: 2
– 500 грамів картоплі;
– 2 чайні ложки солі;
– 50 грамів кукурудзяного крохмалю;
– половина чайної ложки червоного перцю;
– половина чайної ложки чорного меленого перцю;
– 1 чайна ложка паприки;
– 2 столові ложки олії.
Приготування:
- ️Картоплю наріжте на шматочки, додайте сіль. Залийте окропом та залиште на 20 хвилин.
- Тим часом до крохмалю додайте спеції та перемішайте.
- Злийте з картоплі воду та посипте шматочки сумішшю крохмалю зі спеціями. Викладіть на деко, вкрите пергаментом, та полийте олією.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте картоплю по-селянськи 25 хвилин до готовності.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.