Тіста мало, а начинки як треба: ліниві пельмені без ліплення – цей рецепт під силу кожному

6 жовтня 2024, 16:30
Читать новость на русском

Пельмені – це універсальна страва, яку можна легко придбати в магазинах, пропонуючи споживачам швидкий і легкий варіант приготування. Однак їх також можна приготувати з нуля в домашніх умовах. Попри це, багато людей не бажають іноді замішувати тісто і працювати з ним.

Щоб полегшити процес приготування пельменів, фудблогерка @mamanata.food представила швидкий і простий рецепт домашніх пельменів за лічені хвилини. Цей підхід не вимагає замішування та розкачування тіста. Насолоджуватися смачними пельменями вдома ще ніколи не було так просто.

Читайте також Секретний інгредієнт для борщу: що додати в страву, щоб вона вийшла смачнішою, ніж будь-коли

Ліниві пельмені – покроковий рецепт

Час: 20 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:
– фарш – 500 грамів;
– цибуля – 1 штука;
– сіль, перець;
– яйце – 1 штука;
– молоко – 3 столових ложки;
– борошно – 100 грамів.

Як їх "ліпити": дивіться відео

Приготування:

  1. Цибулю подрібніть та додайте до фаршу разом із сіллю та перцем. Ретельно перемішайте та сформуйте невеликі кульки. 
     
  2. У глибоку місткість розбийте яйце, додайте молоко та перемішайте.
     
  3. В іншу місткість насипте борошно. Викладіть м'ясні кульки у борошно та обкачайте їх з усіх сторін.
     
  4. Перекладіть кульки у яєчно-молочну суміш та змочіть з усіх сторін. Знову перекладіть у борошно. Таку процедуру повторіть двічі або тричі.
     
  5. Варіть ліниві пельмені у підсоленій воді протягом трьох хвилин після того, як вони піднялися на поверхню. Витягнувши, додайте масло та заправте спеціями до смаку. Готово!

На всі випадки життя: рецепт приготування курячих крилець в медово-соєвому соусі, запечених в духовці.