Той самий бабусин рецепт: готуємо пухкі оладки з дитинства

19 серпня 2024, 20:53
Читать новость на русском

Джерело:

Yuliia.senych

Пухкі оладки ідеально пасують до сніданку. Скористайтеся цим простим рецептом, щоб вони вдалися неймовірними.

Вам потрібні лише найпростіші інгредієнти. Цілком ймовірно, що вони вже у вас є.

Буде смачно Максимально просто та смачно: ідеальний рецепт галети зі сливами

Рецепт пухких оладок

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 мілілітрів теплого кефіру;
– 1 яйце;
– 3 столові ложки цукру;
– 400 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– дрібка солі.

Дивіться, як готувати оладки: відео

Приготування:

  1. До ледь теплого кефіру додайте яйце, сіль та цукор. Далі всипте розпушувач чи соду.
  2. Просійте порціями борошно і добре перемішайте. Залиште тісто відпочити на 15 – 20 хвилин.
  3. Тісто має бути густим. ️
  4. Смажте оладки на добре розігрітій пательні під кришкою в достатній кількості олії.
  5. Викладіть готові оладки на паперові рушники. За бажанням перед подачею полийте медом.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну шарлотку з абрикосами.