Готуємо знаменитий салат "Цезар": класична подача та витончений смак
Салат "Цезар" з куркою – смачний і легкий варіант цієї традиційної італійської страви. Рецепт дуже простий і займає менш як 20 хвилин.
Якщо ви у пошуках смачних рецептів на свята, "Цезар" точно буде доречним. Ніжний смак та неймовірне поєднання інгредієнтів роблять його королем серед закусок. Про те, як його приготувати розповідає 24 канал з посиланням на Fajne gotowanie.
Цікаво Японія на власній кухні: 4 цікаві рецепти страв для поціновувачів морепродуктів
Салат "Цезар"
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 великих курячі курячих філе;
– 1 велика головка салату Ромен (390 грамів);
– 10 штук помідорів черрі;
– 5 столових ложок тертого пармезану;
– 3 великих скибки хліба;
– 3 столові ложки майонезу;
– 1 столова ложка гірчиці;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– спеції: сіль, перець, прованські трави, подрібнений часник – до смаку.
Приготування:
- Наріжте куряче філе невеликими шматочками, посипте дрібкою перцю і солі, викладіть на розігріту сковороду-гриль.
- Обсмажте курку з усіх боків до золотистої скоринки, потім відставте остигати.
- Коли охолоне, наріжте великими кубиками і покладіть у велику миску.
- Промийте салат ромен і наріжте його невеликими шматочками, додайте до нарізаної курячої грудки.
- Наріжте хліб великими кубиками і обсмажте на розігрітій сковороді зі столовою ложкою оливкової олії. Додайте видавлений через прес зубчик часнику і чекайте, поки грінки підрум'яняться. Дочекайтеся, поки вони охолонуть, і додайте в салат.
- Помийте помідори та розріжте навпіл, додайте до решти інгредієнтів салату.
- У невеликій мисці змішайте майонез, гірчицю, часник і дрібку солі та перцю. Полийте салат готовим соусом.
- Щедро посипте салат тертим сиром.
Смачного!
Як приготувати курку з гарбузом: простий рецепт на кожен день.