Ви такого ще точно не їли: як заготувати варення з малини та банану
16 серпня 2024,
10:27
Читать новость на русском
Джерело:
PmgМалинове варення – це не те, чим можна здивувати українських господинь. А от рецепт з бананом – щось нове та екзотичне!
Це варення стане справжньою зіркою, якою ви здивуєте своїх рідних. Поєднання малини та банану – це точно те, що вам варто спробувати.
Читайте також Готуємося до спеки: неймовірний квас з чорного хліба
Рецепт варення з малини та банану
Час: 30 хвилин
Порцій: залежить від розміру банок
Інгредієнти:
– кілограм малини;
– 250 грамів м'якоті банана;
– 800 грамів цукру;
– сік 1 лимона.
Приготування:
- Малину висипаємо у каструлю з товстим дном. Розминаємо ягоди у пюре.
- Банани нарізаємо півкільцями та додаємо у каструлю.
- Додаємо цукор та лимонний сік.
- Доводимо до кипіння на середньому вогні, періодично помішуючи.
- Коли закипить – ставимо вогонь на мінімум та варимо 20 хвилин, знімаючи піну. Якщо хочете більш густе варення – час можна продовжити.
- Розкладаємо варення у простерилізовані банки.
- Закручуємо, закутуємо у рушники та перевертаємо до повного охолодження.
Смачного!
Це дуже смачно: як приготувати Картоплю Карбонару.