Це варення стане справжньою зіркою, якою ви здивуєте своїх рідних. Поєднання малини та банану – це точно те, що вам варто спробувати.

Читайте також Готуємося до спеки: неймовірний квас з чорного хліба

Рецепт варення з малини та банану

Час: 30 хвилин

Порцій: залежить від розміру банок

Приготування:

  1. Малину висипаємо у каструлю з товстим дном. Розминаємо ягоди у пюре.
  2. Банани нарізаємо півкільцями та додаємо у каструлю.
  3. Додаємо цукор та лимонний сік.
  4. Доводимо до кипіння на середньому вогні, періодично помішуючи.
  5. Коли закипить – ставимо вогонь на мінімум та варимо 20 хвилин, знімаючи піну. Якщо хочете більш густе варення – час можна продовжити.
  6. Розкладаємо варення у простерилізовані банки.
  7. Закручуємо, закутуємо у рушники та перевертаємо до повного охолодження.

Смачного!