Без варіння та мікрохвильовки: 2 лайфхаки, які в рази прискорять приготування голубців
- Капусту для голубців можна підготувати за допомогою пароварки, що розм'якшує листя за 2 – 3 хвилини без варіння.
- Інший спосіб – заморожування капусти на ніч, що дозволяє легко відокремити листя, але може зробити їх трохи волокнистими.
Багато господинь шукають способи прискорити приготування капусти для голубців. Адже інколи просто бракує часу на її традиційне варіння в каструлі.
Існує два підходи до оптимізації цього завдання. Кожен з них відрізняється з погляду витрат часу та необхідних зусиль, пише 24 Канал з посилання на News24.
Читайте також Як перевірити яйце на "свіжість": 4 способи, які має знати кожен
Як просто підготувати капусту для голубців?
Капусту для приготування голубців можна легко підготувати за допомогою пароварки або шляхом заморожування.
- Пароварка
Цей універсальний кухонний прилад може бути особливо ефективним для розм'якшення капустяного листя. Нагріваючи пароварку і поміщаючи в неї капусту, користувачі можуть розраховувати на те, що кожні 2 – 3 хвилини будуть витягувати розм'якшене листя.
Цей метод значно скорочує час, необхідний для приготування їжі, порівняно з традиційним варінням у каструлі.
- Заморожування
Це трудомісткий, але легкий спосіб підготовки капусти. Видаліть кочерижку, помістіть качан у пакет і залиште у морозилці на всю ніч.
На ранок капуста буде готова до розморожування, що дозволить легко відокремити листя. Однак важливо зазначити, що деякі домашні кулінари можуть вважати цей спосіб менш привабливим, оскільки капуста в результаті може бути трохи волокнистою.
До слова, нерідко смажена картопля не виходить ідеальною, що засмучує. Але все можна виправити – як посмажити картоплю з хрусткою скоринкою.