Аромат зведе з розуму: запікаємо курячі крильця з рисом

16 серпня 2024, 18:56
Читать новость на русском

Джерело:

lcity

Ця страва – ідеальний вибір для вечері на всю сім'ю. Будьте готові до того, що на наступний день не залишиться нічого.

З цим способом приготування крильця виходять глянсовими, наче з картинки. Гарнір теж матиме чудовий смаковий тон, адже буде запікатися разом з м'ясцем. 

Читайте також Готуємося до спеки: неймовірний квас з чорного хліба

Рецепт швидкого салату з помідорів

Час: 2 години

Порцій: 4

Інгредієнти
– 700 грамів курячих крилець;
– 1,5 чайної ложки солі;
– перець та приправа до курки – на смак;
– 350 грамів рису;
– 700 мілілітрів води;
– 1 цибулина;
– 1 морквина;
– 5 зубчиків часнику;
– 2 лаврових листки.

Приготування

  1. Крильця розрізаємо на 2 частини, скроплюємо олією, солимо, перчимо, натираємо спеціями. Перемішуємо та відставляємо маринуватися на 30 хвилин. 
  2. Моркву натираємо, цибулю нарізаємо кубиками. Цибулю обсмажуємо, додаємо моркву та готуємо 1 хвилину. 
  3. Рис промиваємо та додаємо на пательню. Перемішуємо. Солимо, перчимо, готуємо кілька хвилин і знімаємо з вогню. 
  4. Форму для запікання змащуємо олією, висипаємо туди рис та заливаємо водою. 
  5. Зверху викладаємо крильця, лавровий лист і зубчики часнику. Накриваємо фольгою та запікаємо 1 годину при 200 градусах. 
  6. Знімаємо фольгу і готуємо ще 30 хвилин. 

Смачного!

Цей рецепт просто геніальний: швидка намазка з яєць.