Укр Рус
28 травня, 22:27
1

Так вони будуть ще кращими: оригінальний спосіб приготування улюблених пельменів

Основні тези
  • Тушкування пельменів дозволяє зберегти ніжність та соковитість, просочуючи їх соусом.
  • Основу соусу формують овочі, томатна паста, спеції та цукор, а пельмені тушкуються близько 25 хвилин.

Купувати готові пельмені дуже зручно, адже залишається лише їх приготувати. І варіння – далеко не єдиний спосіб подати до столу улюблену страву.

Усі полюбляють пельмені, але лише одиниці знають, як зробити їх максимально смачними. Який спосіб приготування пельменів повинен знати кожен – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.

Цікаво Намазка на грінки ресторанного рівня: цей рецепт благатимуть всі гості

Як смачно приготувати пельмені 

Тушкування – це той спосіб приготування пельменів, який обирає все більше кулінарів. Ця проста техніка максимально розкриє смак улюбленої страви. 

Тісто залишиться ніжним, а начинка – соковитою. А найкраще тушкувати пельмені в улюбленому соусі або з овочами, адже так ви зможете збагатити страву додатковими акцентами. 

Найлегше зробити зажарку з моркви та цибулі, додати часник та томатну пасту. Також не зайвими будуть спеції та трішки цукру для балансу смаку. 

Тушкувати пельмені потрібно під кришкою приблизно 25 хвилин. За цей час соус загусне, а пельмені стануть м’якими, ароматними та насиченими смаком.

Справді продукт для обраних: скільки коштує найдорожче мʼясо у світі.