Соковита запечена риба в фользі: швидкий та дуже смачний рецепт Володимира Ярославського
Джерело:
інстаграм Володимира ЯрославськогоЗапікання риби в духовці стало одним з найпростіших і найароматніших способів приготування цієї страви. Такий спосіб приготування не лише покращує смак, але й допомагає зберегти поживну цінність риби.
Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський підкреслює, що риба, запечена з овочами, виходить особливо соковитою. Ресторатор пропонує запекти рибу в фользі, і розповідає як зробити це смачно.
Читайте також Максимально спрощуємо рецепт: це будуть найшвидші та найлінивіші голубці у вашому житті
Рецепт смачної риби у фользі
- Час: 35 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– риба – 200 грамів
– цукіні – 40 грамів
– перець болгарський червоний – 1 кілограм
– томати – 2 штуки
– вино біле сухе – 25 мілілітрів
– сушений чебрець – 3 грами
– петрушка – 5 грамів
– сіль – до смаку
Як смачно запекти рибу в фользі: дивіться відео
Приготування:
- Підготуйте рибу та овочі. Рибу почистьте від кісток. Наріжте овочі, крім томатів, брусочками, обсмажте та злегка підсоліть.
- Викладіть рибу та овочі на фольгу. На фольгу додайте трохи олії, кілька гілочок петрушки, викладіть рибу, на неї – теплі підсмажені овочі.
- Зверху викладіть порізані помідори та додайте вино. Фольгу щільно закрийте.
- Запікайте рибу 20 – 22 хвилини при 200 градусах.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати соковиті мариновані овочі.