Соковита запечена риба в фользі: швидкий та дуже смачний рецепт Володимира Ярославського

30 жовтня 2024, 17:37
Читать новость на русском

Запікання риби в духовці стало одним з найпростіших і найароматніших способів приготування цієї страви. Такий спосіб приготування не лише покращує смак, але й допомагає зберегти поживну цінність риби.

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський підкреслює, що риба, запечена з овочами, виходить особливо соковитою. Ресторатор пропонує запекти рибу в фользі, і розповідає як зробити це смачно.

Читайте також Максимально спрощуємо рецепт: це будуть найшвидші та найлінивіші голубці у вашому житті

Рецепт смачної риби у фользі

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– риба – 200 грамів
– цукіні – 40 грамів
– перець болгарський червоний – 1 кілограм
– томати – 2 штуки
– вино біле сухе – 25 мілілітрів
– сушений чебрець – 3 грами
– петрушка – 5 грамів
– сіль – до смаку

Як смачно запекти рибу в фользі: дивіться відео

Приготування:

  1. Підготуйте рибу та овочі. Рибу почистьте від кісток. Наріжте овочі, крім томатів, брусочками, обсмажте та злегка підсоліть.
     
  2. Викладіть рибу та овочі на фольгу. На фольгу додайте трохи олії, кілька гілочок петрушки, викладіть рибу, на неї – теплі підсмажені овочі.
     
  3. Зверху викладіть порізані помідори та додайте вино. Фольгу щільно закрийте.
     
  4. Запікайте рибу 20 – 22 хвилини при 200 градусах.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати соковиті мариновані овочі.