Рис точно буде білим та розсипчастим: ложка якого інгредієнта це гарантує
- Рис є популярним гарніром і основою для багатьох страв, але для ідеального результату важливо знати деякі секрети приготування.
- Одна проста маніпуляція під час приготування може значно покращити якість страви.
- Оцет гарантує, що рис буде розсипчастим та білосніжним.

Рис – це чудовий гарнір та основа для безлічі страв. Варити його нескладно, однак важливо знати кілька секретів, аби результат точно вийшов ідеальним.
Знання тонкощів приготування навіть найпростіших страв відрізняє досвідчених кулінарів від аматорів. Інколи навіть одна проста маніпуляція здатна перетворити буденну страву на щедевр, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Читайте також Усі господині від нього в захваті: заливний пиріг з капустою – ідеальна вечеря на всю сім'ю
Як зварити ідеальний рис
Коли ви наступного разу візьметеся за приготування рису, обов'язково переконайтеся, що у вас ще є бодай невелика кількість оцту. Цей простий інгредієнт зробить ваш рис просто неперевершеним.
На 2 літри води достатньо 1 чайної ложки оцту. Додавати його потрібно тоді, коли вода вже закипить.
Завдяки оцту крупинки рису не будуть злипатися, а після приготування колір рису буде білосніжно-білим, неначе на картинці.
Чи не єдиний суп, який обожнюють усі: простий рецепт улюбленої солянки.