Не зіпсувати дух Різдва: що робити, щоб вареники не злипалися
Вареники – одна з головних різдвяних страв. І достатньо однієї помилки, аби результат не був довершеним.
Зварити вареники – це лише половина справи. Потім їх потрібно правильно подати, щоб вони не перетворилися на в'язку масу. Як це зробити розповідає 24 Канал.
Цікаво Обов'язкова на Новий рік: м'ясна закуска, яка викличе аплодисменти
Як охолоджувати вареники
Саме на цьому етапі недосвідчені господині припускаються помилок, внаслідок чого їхні старання зводяться нанівець. На щастя, тут немає нічого складного, потрібно мати лише трішечки терпіння.
Улюблена страва українців / Фото Автентична Україна
Виймати вареники потрібно шумівкою та викладати на тарілку по одному. Після перекладання обов'язково потрібно змастити їх маслом або сметаною, щоб вони не злипалися.
До речі, навіть якщо ви заготували вареники заздалегідь та розігріваєте їх в окропі перед подачею, алгоритм дій повинен бути тим самим.
Здійме фурор серед гостей: святковий салат з курочкою та ананасами.