13 червня,
23:40
Накидати в банку і закрутити: смачнющий компот з черешні на зиму
Основні тези
- Рецепт компоту з черешні включає черешні, 4 столові ложки цукру на банку та воду.
- Це один з найпростіших рецептів компоту з черешні.
Черешнею потрібно не лише насолодитися у сезон, а й заготувати щось смачненьке на зиму. Компот – чудове рішення для цього завдання.
Солодкі й соковиті черешні – ідеальна основа для компоту, який подарує миті радості взимку. Як приготувати неймовірний напій без зайвих турбот розповідає 24 Канал з посиланням на портал Smaker.
До теми 500 грамів полуниці – і торт готовий: в цей рецепт закохуються усі господині
Рецепт компоту з черешні
- Час: 30 хвилин
- Порцій: розрахунок на 1-літрові банки
Інгредієнти:
– черешні;
– 4 столові ложки цукру на банку;
– вода.
Приготування:
- Черешні добре вимийте, обсушіть і приберіть плодоніжки.
- Розкладіть ягоди по стерильних літрових банках.
- У кожну банку всипте по чотири столові ложки цукру.
- Залийте черешні теплою кип’яченою водою так, щоб рідина повністю покривала плоди. Накрийте банки ошпареними сухими кришками, але не закручуйте щільно.
- Для пастеризації поставте банки в широку каструлю, дно якої застеліть тканиною. Налийте воду, щоб вона доходила до трьох чвертей висоти банок. Доведіть до кипіння і тримайте на слабкому вогні 20 – 25 хвилин.
- Після завершення пастеризації вийміть банки, герметично закрутіть кришки та переверніть догори дном. Залиште охолоджуватись.
- Зберігайте компот у темному прохолодному місці.
Смачного!
Він дуже смачний та освіжаючий: простий рецепт домашнього лимонаду.