З нею ваші страви будуть просто неперевершені: маринуємо цибульку, яка вражає універсальністю

22 вересня 2024, 12:22
Читать новость на русском

Джерело:

praktykulinarni

Червона цибуля додає стравам вишуканої пікантності. А якщо замаринувати її заздалегідь – ефект буде ще кращим!

Маринована цибуля – універсальний додаток до безлічі страв. Сендвічі, салати, паста заграють особливим смаковим відтінком, який додасть колориту будь-якій трапезі. Готуємо за рецептом порталу praktykulinarni.

Читайте також Дивовижний та витончений десерт за лічені хвилини: як приготувати штрудель з лаваша

Рецепт маринованої червоної цибулі 

Час: 5 хвилин 

Порцій: 8

Інгредієнти:
– 2 середні червоні цибулини;
– дрібка солі;
– 3 чайні ложки ксиліту (або іншого підсолоджувача);
– 10 – 12 гвоздик;
– 1/2 чайної ложки перцю горошком;
– шматочок кориці;
– 3 – 4 столові ложки оцту (рисового або білого винного);
– додатково: насіння коріандру, бадьян, кмин, дрібка каррі.

Приготування

  1. Почистіть цибулю, розріжте навпіл і наріжте тонкими смужками, після чого покладіть у миску.
  2. Додайте трохи солі, ксиліт і необхідні спеції.
  3. Влийте оцет, добре перемішайте і залиште настоюватися не менше 30 хвилин, періодично перемішуючи.

Смачного!

Його мусить спробувати кожна господиня: готуємо знаменитий домашній хліб з травами.