Секрет, який знають одиниці: як запекти найсоковитішу буженину без фольги

23 серпня 2024, 15:59
Читать новость на русском

Соковита буженина – ідеальна страва на свято, зокрема на День Незалежності. М'ясо за цим простим рецептом буде готовим менш як за годину.

Така домашня м'ясна закуска стане справжньою окрасою столу. Обов'язково спробуйте – вам сподобається.

Читайте також Хрумка, як в ресторані: як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи

Рецепт буженини без фольги

  • Час: 1 година
  • Порції: 8
Інгредієнти:
– 1,5 кілограма свинини;
– 40 грамів діжонської гірчиці;
– 1 лимон;
– 30 грамів оливкової олії;
– гілочка чебрецю;
– сушені томати, часник, базилік, сіль, перець до смаку.

Дивіться, як запекти буженину: відео

Приготування:

  1. Шматок свинини натріть сіллю та перцем. Обсмажте на розігрітій пательні до золотавої скоринки.
  2. Викладіть на пательню, яку можна поставити в духовку, кружечки лимона та чебрець. Зверху покладіть м'ясо. Змастіть свинину гірчицею та сухими спеціями.
  3. Розігрійте духовку до 175 градусів. Випікайте буженину приблизно 50 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.