Секрет, який знають одиниці: як запекти найсоковитішу буженину без фольги
23 серпня 2024,
15:59
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Вадима БжезинськогоСоковита буженина – ідеальна страва на свято, зокрема на День Незалежності. М'ясо за цим простим рецептом буде готовим менш як за годину.
Така домашня м'ясна закуска стане справжньою окрасою столу. Обов'язково спробуйте – вам сподобається.
Читайте також Хрумка, як в ресторані: як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи
Рецепт буженини без фольги
- Час: 1 година
- Порції: 8
– 1,5 кілограма свинини;
– 40 грамів діжонської гірчиці;
– 1 лимон;
– 30 грамів оливкової олії;
– гілочка чебрецю;
– сушені томати, часник, базилік, сіль, перець до смаку.
Дивіться, як запекти буженину: відео
Приготування:
- Шматок свинини натріть сіллю та перцем. Обсмажте на розігрітій пательні до золотавої скоринки.
- Викладіть на пательню, яку можна поставити в духовку, кружечки лимона та чебрець. Зверху покладіть м'ясо. Змастіть свинину гірчицею та сухими спеціями.
- Розігрійте духовку до 175 градусів. Випікайте буженину приблизно 50 хвилин.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.