Можна подавати у перці як закуску: готуємо керезет – закарпатську намазку з сиру

6 грудня 2024, 12:01
Читать новость на русском

Закарпатська кухня тішить гармонією легкості приготування та відмінного смаку. Керезет – саме така опція на всі випадки життя.

Керезет можна використовувати як начинку для солодкого перцю, попередньо очистивши його від насіння. Ця закуска також чудово підходить для фарширування варених яєць, картоплі чи будь-яких інших страв, адже вона прекрасно гармоніює з багатьма продуктами. 24 Канал пропонує рецепт з ТікТок chachkacooks.

Читайте також Лайфхак, який полегшить підготовку до свят: чи можна морозити дріжджове тісто

Рецепт керезету

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 400 грамів жирного сиру;
– 70 грамів сметани;
– 1 столова ложка гірчиці;
– 1 столова ложка паприки;
– 1 столова ложка кмину;
– сіль і чорний перець до смаку;
– 3 – 4 зубчики часнику.

Як зробити керезет: відео

Приготування

  1. Усе, що треба зробити – добре перемішати усі інгредієнти у блендері. 
  2. Потім ставимо намазку у холодильник. 
  3. Найкраще смакує при подачі у нарізаному чорному перці. 

Смачного!

Це смачно та оригінально: як зробити картопляну ковбасу – рецепт Ярославського.