Керезет можна використовувати як начинку для солодкого перцю, попередньо очистивши його від насіння. Ця закуска також чудово підходить для фарширування варених яєць, картоплі чи будь-яких інших страв, адже вона прекрасно гармоніює з багатьма продуктами. 24 Канал пропонує рецепт з ТікТок chachkacooks.

Читайте також Лайфхак, який полегшить підготовку до свят: чи можна морозити дріжджове тісто

Рецепт керезету

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 400 грамів жирного сиру;
– 70 грамів сметани;
– 1 столова ложка гірчиці;
– 1 столова ложка паприки;
– 1 столова ложка кмину;
– сіль і чорний перець до смаку;
– 3 – 4 зубчики часнику.

Як зробити керезет: відео

Приготування:

  1. Усе, що треба зробити – добре перемішати усі інгредієнти у блендері.
  2. Потім ставимо намазку у холодильник.
  3. Найкраще смакує при подачі у нарізаному чорному перці.

Смачного!

Це смачно та оригінально: як зробити картопляну ковбасу – рецепт Ярославського.