Не треба ні грама м'яса: котлети з грибів та капусти, які зникають вмить
Джерело:
gotujmyМ'ясні котлети – це страва, яку обожнюють усі. Однак це зовсім не означає, що альтернатива може мати меншу популярність.
Ці котлетки можуть стати справжньою знахідкою для господинь, які не проти трішки поекспериментувати. Не обов'язково купувати м'ясо, аби смачно нагодувати сім'ю, розповідає Gotujmy.
До речі Котлети вийдуть ідеальними: скільки яєць потрібно давати на 1 кілограм фаршу
Рецепт котлет з грибів та капусти
Час: 1 година
Порцій: 8
Інгредієнти:
– маленький качан капусти;
– 10 столових ложок реп’яхової олії;
– 2 цибулини;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 кілограм печериць;
– пучок кропу;
– 3 яйця;
– по чайній ложці чорного перцю та паприки;
– 2 чайні ложки солі;
– 5 столових ложок борошна;
– склянка панірувальних сухарів.
Приготування:
- Капусту дрібно шаткуємо і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім перекладаємо у друшляк.
- Цибулю дрібно нарізаємо та обсмажуємо з цукром до золотистого кольору.
- Додаємо нарізані гриби і смажимо до повного випаровування води.
- Охолоджуємо гриби та збиваємо блендером. Додаємо капусту, кріп, перець, сіль, яйця, панірувальні сухарі та борошно. Ретельно вимішуємо.
- Формуємо невеликі кульки, викладаємо на розігріту сковорідку, злегка припліскуємо та обсмажуємо до золотистості.
Смачного!
Результат буде зовсім іншим: навіщо до варення з яблук додавати соду.