Ще не було нікого, кому б він не сподобався: рецепт знаменитого торта "Мурашник"
Якщо ви плануєте почастувати гостей чимось солоденьким, обов'язково спробуйте цей рецепт. Ця гармонія смаків ще нікого не залишала байдужим.
З цим тортом ваше свято буде незабутнім. Готувати його просто, а результат виходить неперевершеним. 24 Канал пропонує звернути увагу на рецепт, яким поділився портал Cookpad.
Цікаво Стане головною окрасою новорічного столу: готуємо неймовірний мандариновий торт без випікання
Рецепт торта "Мурашник"
- Час: 1 година + просочування
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 200 грамів сметани;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка соди;
– 200 грамів цукру;
– 650 – 700 грамів борошна;
– 200 грамів вершкового масла.
Для крему:
– 500 грамів вареного згущеного молока;
– 200 грамів вершкового масла;
– 150 грамів горіхів.
У пошуках ніжного смаку, що додасть вашим стравам морського акценту? Крабові палички від ТМ "Водний Світ" – це ідеальний вибір! Неймовірно ніжні й завжди якісні – продукція ТМ “Водний Світ” стане окрасою будь-якої закуски.
Приготування:
У сметану додайте соду, ретельно перемішайте та залиште на кілька хвилин, щоб сода активувалася.
Розтопіть вершкове масло, змішайте його з цукром до однорідності. Додайте яйця, перемішайте, а потім з’єднайте отриману масу зі сметаною.
Додайте сіль і поступово всипайте борошно, замішуючи тісто. Поставте його в холодильник на 20 хвилин. Тим часом приготуйте крем. У чаші міксера збийте м’яке вершкове масло з вареним згущеним молоком до однорідної консистенції, а потім додайте подрібнені горіхи на свій смак.
Охолоджене тісто перекрутіть через м’ясорубку, щоб отримати довгі "шнурки". Викладіть їх на деко та випікайте при температурі 180 градусів до золотистого кольору, приблизно 20 хвилин.
Після того, як печиво охолоне, подрібніть його та змішайте з кремом.
Застеліть глибоку тарілку харчовою плівкою, викладіть у неї суміш і добре утрамбуйте.
Відправте в холодильник мінімум на кілька годин, а найкраще – на ніч. Наступного дня переверніть торт на тарілку, зніміть плівку та посипте зверху сухим маком.
Смачного!
Кокосові нотки завжди особливі: готуємо особливий пляцок.