Таким ви його ще не їли: який секретний інгредієнт зробить ваш вінегрет неповторним
Вінегрет – це страва, яка ідеально пасує до холодної пори року. З ним ніколи не виникає проблем, а в холодильнику він ніколи не затримується надовго.
Якщо знати кілька кулінарних секретів, то можна здивувати усіх навіть такою звичною стравою, як вінегрет. Якщо додати до нього смажену цибулю, то він набуде особливого колориту, повідомляє 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Цікаво В нотатник до різдвяного застілля: бутерброди з оселедцем та гірчицею, які мають бути на столі
Рецепт оригінального вінегрету
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів буряка;
– 200 грамів картоплі;
– 2 штуки моркви;
– 3 солоних огірки;
– 1 банка зеленого горошку;
– 2 штуки цибулі;
– 40 мілілітрів олії;
– сіль – до смаку;
– зелень для прикраси.
Приготування:
Відваріть моркву, буряк і картоплю до готовності. Дайте їм охолонути, почистіть від шкірки та наріжте невеликими кубиками.
Огірки також наріжте дрібними кубиками.
Розігрійте олію на сковороді. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте її до золотистого кольору.
У глибокій мисці змішайте нарізані овочі, смажену цибулю та додайте сіль до смаку. Олії від смаження цибулі буде достатньо, додавати додаткову не потрібно.
Перемішайте салат ложкою та насолоджуйтесь оригінальним смаком вінегрету зі смаженою цибулею.
Смачного!
Всі думають, що він з магазину: повітряний молочний десерт, рецепт якого у вас точно попросять.