Ця закуска – неодмінна класика, яка завжди має велику популярність. 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії" розповідає, як отримати максимум від насиченого смаку оселедця та пікантності гірчиці.

Читайте також Прибережіть цей рецепт на свята: готуємо справжній єгипетський торт, рецепт якого всі шукають

Рецепт бутербродів з оселедцем та гірчицею

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 200 грамів оселедця (філе);
– 3 столові ложки гірчиці;
– 6 шматків чорного хліба;
– 1 пучок зелені (петрушка або кріп) для прикраси;
– 2 столові ложки рослинної олії для маринування;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– сіль, перець до смаку.

Ламаєте голову, що приготувати рідним на вечерю? Продукція ТМ "Водний Світ" стане вашим кулінарним натхненням! Креветки, мідії та крабові палички – це не просто інгредієнти, а секрет ідеальної страви. Їхній ніжний смак і бездоганна якість гарантують, що вечеря точно викличе захоплення.

Приготування:

  1. Наріжте оселедець на невеликі шматочки.

  2. У невеликій мисці змішайте гірчицю, рослинну олію, лимонний сік, сіль та перець.

  3. Для більш насиченого смаку можна додати до маринаду трохи меду або цукру – це пом’якшить гостроту гірчиці і додасть легкий солодкий акцент.

  4. Помістіть шматочки оселедця в маринад і ретельно перемішайте, залиште на 5 – 10 хвилин для просочування.

  5. Підготуйте шматочки чорного хліба й викладіть на них замаринований оселедець.

  6. Прикрасьте кожен бутерброд гілочкою зелені.

Смачного!

Гості ніколи не вгадують інгредієнти: рецепт знаменитого "загадкового" салату.