Укр Рус
29 червня, 23:35
1

Натерти, нарізати чи прокрутити у мʼясорубці: як найкраще додавати цибулю у мʼясний фарш

Основні тези
  • Спосіб додавання цибулі до фаршу залежить від типу фаршу: для перемеленого м'яса цибулю також слід прокручувати, для рубаних котлет краще нарізати ножем.
  • При приготуванні рубаних котлет рекомендується накривати пательню кришкою, щоб уникнути хрускоту та присмаку сирої цибулі.

Цибуля – обовʼязковий компонент при приготуванні страв з мʼясного фаршу. Однак не всі знають, в якому вигляді її найкраще додавати у заготовку.

Насправді спосіб додавання цибулі до мʼяса залежить від того, який фарш ви використовуєте. Як не наробити елементарних помилок та отримати ідеальний результат розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Скарбничка рецептів".

Важливо Захистіть себе та своїх рідних: як відрізнити справжню ковбасу від підробки

Як правильно додавати цибулю до фаршу 

Якщо ваше мʼясо прокручене через мʼясорубку – те саме потрібно повторити й з цибулею. Овоч пустить багато соку, тож усі смакові відтінки ваших котлеток будуть дуже виразними. 

Цибуля робить фарш смачним та соковитим / Фото Pixabay 

Але коли ви робите рубані котлети, то в цьому випадку цибулю краще нарізати ножем. Яким розміром – залежить виключно від ваших вподобань. Під час приготування обовʼязково накрийте пательню кришкою. Так вони пропаряться, і ви позбудетеся неприємного хрускоту та присмаку сирої цибулі. 

Ці прості підказки зроблять ваші котлети довершеними та подарують рідним особливі відчуття. 

Інгредієнт, який з усього зробить шедевр: як зробити грибну пудру.