Укр Рус
29 вересня, 15:36
2

Королева Каміла назвала просту страву, з якою "ніщо не зрівняється"

Основні тези
  • Улюбленою стравою королеви Каміли є риба та картопля фрі, яку вона називає своєю улюбленою їжею.
  • Сімейні обіди у королівській родині відбуваються не часто через насичене життя кожного члена, але є традиція передріздвяного обіду.

Улюблену їжу королівських осіб часто обговорюють. Гастрономічні вподобання кожного члена монаршої родини завжди в центрі уваги.

Наприклад, улюблена страва королеви Каміли може здивувати своєю простотою. Про це пише 24 Канал із посиланням на hello

Дивіться також Його переглянули понад 16 мільярдів разів: яке відео є найпопулярнішим на YouTube 

Що любить їсти дружина короля Чарльза ІІІ?

Насправді її вподобання прості – улюбленою стравою вона називає рибу та картоплю фрі. 

Свіжоприготована риба з картоплею фрі, загорнута в папір. Цей запах. Ніщо не зрівняється зі справжньою рибою з картоплею фрі, 
– розповіла вона в одному із інтерв'ю. 

Цікаво, що вибір королеви Каміли впав саме на таку просту страву британської кухні. Часто королівські особи мають доволі прості вподобання у їжі, хоча мають можливість спробувати страви у найкращих ресторанах світу. 


Улюблена страва королеви Каміли дуже проста / Фото Pexels

Як проходять сімейні обіди у королівській родині?

Сімейні обіди у королівської родини Великої Британії трапляються не так часто, адже кожен член сім'ї має власне насичене життя, тому, на жаль, вони не перетинаються так часто за спільними прийомами їжі.

Водночас є традиція передріздвяного обіду. Для цього вся сім'я таки збирається, однак є певні нюанси. Наприклад, у них прийнято розділяти дорослих та дітей, мовиться у Express.

Що любила їсти Мерилін Монро?

  • Хоча Монро мала змогу насолоджуватися найдорожчими делікатесами, однією з її найулюбленіших страв залишалася напрочуд проста. Актриса із задоволенням їла сиру моркву й навіть жартувала, що почувається "наполовину кроликом", адже так часто її вживала.
  • В ексклюзивному інтерв'ю журналу Pageant у 1952 році (через Into The Gloss) вона розповіла, що майже щодня включала цю закуску у свій раціон, особливо ввечері.
  • Зазвичай морква доповнювала її стейк, але іноді вона поєднувала її й з іншими видами м'яса, наприклад, баранячими відбивними чи печінкою.