Простий і містить багато білка: як приготувати улюблений обід Меттью Макконагі
У кожного з нас є основна страва, яку ми з нетерпінням чекаємо щотижня. Нещодавно американський актор Меттью Макконагі поділився своїм улюбленим обідом.
Зірковий актор розповів, що майстерно готує салат з тунцем, повідомляє 24 Канал з посиланням на EatingWell. Рецепт салату швидко став популярний.
Дивіться також Як приготувати смажену картоплю, щоб вона не злипалася: корисний лайфхак від кулінара
Як приготувати салат з тунцем
Основа салату повинна бути з "хорошого тунця", як каже Макконагі. Тож візьміть свою улюблену банку. Потім він додає лише трохи лимону та оцту, щоб надати трохи пікантності, зберігаючи кислотність на мінімальному рівні.
Ще одна особливість салату з тунцем від актора полягає в тому, що він змішує майонез з васабі перед додаванням у страву. Цей особливий інгредієнт додає салату приємну гостроту і підкреслює смак тунця. Для тих, хто любить васабі в суші-ролах з тунцем, це має бути приємним смаковим поєднанням.
Є ще один базовий інгредієнт, яким захоплюється Макконагі: трохи італійської заправки. Актор додає свої овочі: нарізану червону цибулю і дрібно нарізані мариновані огірки.
Як приготувати салат з тунцем: дивіться відео
Для більшої текстури та гостроти він додає хрусткі чипси халапеньо.
"Я додаю трохи яблука для солодкості, трохи агави й у мене завжди є кукурудза", – каже Макконагі.
Останній інгредієнт, який актор додає до свого салату з тунця – заморожений зелений горошок. Макконагі рекомендує їсти салат наступного дня, коли всі смаки поєднаються і створять гармонію пікантного та гострого.
Улюблена страва актора – це високобілковий варіант, який допомагає йому залишатися ситим на початку тижня. Крім того, консервований тунець та інша риба, багата на омега-3 жирні кислоти, що може бути корисним для мозку, серця та протизапальним інгредієнтом.