Укр Рус
11 серпня, 15:31
2

Найкраще, що вигадало людство: готуємо вишуканий та ніжний чизкейк "Сан Себастьян"

Основні тези
  • Баскський чизкейк має підпечену скоринку і насичений, вершковий смак. Десерт, який здатен підкорити навіть тих, хто не дуже полюбляє солоденьке.
  • "Сан Себастьян" ще називають "горілий" чизкейк, оскільки він має бути із засмаженою, майже підгорілою скоринкою, а під нею – ніжна та дуже смачна сирна маса.

Баскський чизкейк подається у кав'ярнях по всьому світу – апетитний, насичений, вершковий і підсмалений. Цей десерт має смак, не схожий на будь-який інший.

Чизкейк "Сан Себастьян" – найкращий вибір для любителів десертів з насиченим сирним смаком. Рецепт, яким ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba, дозволить створити справжній шедевр на кухні.

Читайте також Не відрізнити від магазинних: готуємо іриски з 3 інгредієнтів, які завжди є вдома

Як приготувати чизкейк "Сан Себастьян"?

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 10

Інгредієнти: 
– 900 грамів вершкового сиру;  
– 320 грамів цукру; 
– 6 яєць; 
– 420 мілілітрів вершків 35%; 
– 4 грами цукру ванільного; 
– 50 грамів борошна пшеничного.

Приготування: 

  1. Додайте розм'якшений вершковий сир в електричний міксер, оснащений вінчиком. Збивайте вершковий сир на середній швидкості протягом 4 хвилин або до однорідності.
     
  2. Всипте цукор і збивайте до повного змішування. Додайте по одному яйцю, кожного разу збиваючи. Зменште швидкість до мінімальної і додайте жирні вершки та ваніль.
    Просійте та всипте борошно, перемішайте.
     
  3. Вилийте суміш для чизкейка у 25-сантиметрову круглу форму, застелену пергаментним папером. 
     
  4. Розігрійте духовку до 220 градусів та випікайте від 50 до 60 хвилин або до моменту, поки скоринка значно не потемніє до кольору, ніби підгоріла.
     
  5. Чизкейк має злегка хитатися, коли будете виймати його з духовки. Перед подачею дайте охолонути до кімнатної температури й поставте в холодильник принаймні на 4 години.

Готово!

Але нерідко часу на випікання цього чизкейка немає, а солоденького хочеться. Не біда – приготуйте сирну запіканку нашвидкуруч, що тане в роті.