Мовиться про м'які й ніжні іриски – улюблені солодощі дитинства у багатьох людей. 24 Канал з посиланням на Storinka ділиться рецептом ідеальних ірисок.
Читайте також Просто змішати, і в духовку: ніжна сирна запіканка, яка виходить пишною та без борошна
Як приготувати іриски вдома?
- Час: 1 година
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 600 грамів сметани 20%;
– 600 грамів цукру;
– 70 грамів вершкового масла.
Приготування:
- Спочатку перелийте сметану в каструлю та поставте на вогонь. Доведіть до кипіння.
- Коли сметана закипіла, додайте цукор. Потрібно щоб він повністю розчинився, тоді зменште вогонь і готуйте до карамельного кольору, постійно помішуючи. Тепер додайте масло.
- Масу, що вийшла, вилийте у форму на пергамент або силіконову форму. Залиште, щоб охолола.
- Після цього можете різати іриски на порційні шматки і смакувати.
Готово!
Теж приготуйте: тістечка "Картопля", які повернуть у дитинство.


