Укр Рус
10 липня, 10:45
1

Смачний та дієтичний: корейський бутерброд на сніданок або перекус

Основні тези
  • Корейський бутерброд можна приготувати за 10 хвилин з тостового хліба, кімчі, варених яєць та насіння кунжуту.
  • Цей бутерброд підходить для сніданку або перекусу та є частиною тренду на корейську культуру. 

Корейські мотиви гучно лунають не лише в музиці, а й в кулінарії. Тож варто приєднатися до тренду та запастися простими рецептами цієї кухні.

Смачний перекус або сніданок без зайвих калорій – це те, за чим женуться абсолютно усі. Якщо ви не проти стати поціновувачем корейської кухні, то зробити це буде дуже просто. 24 Канал пропонує зберегти рецепт корейського бутерброда від порталу  Papigutto

Не пропустіть Сосиска в лаваші за 10 хвилин: рецепт, що виручить у потрібний момент

Рецепт корейського бутерброда 

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти
– тостовий хліб;
– кімчі;
– варені яйця;
– насіння кунжуту. 

Приготування

  1. На свіжий хліб викладаємо овочі кімчі. Будьте обачними, адже вони доволі гострі.
  2. Зверху викладаємо нарізане пластинами варене яйце.
  3. Посипаємо бутерброд насінням кунжуту.

Смачного!

Просто і геніально: як приготувати пікантні кабачки